Smještaj

Za sve sudionike iz drugih gradova osigurali smo povoljniji smještaj u pojedinim zagrebačkim hostelima. Izaberite koji vam se sviđa i kontaktirajte ih direktno za rezervaciju.

Fancy hostel

fancy

Fancy hostel je novootvoreni hostel na otprilike 10-tak minuta hoda od Hypo centra gdje se održava konferencija.  Za sudionike konferencije, smještaj u četverokrevetnoj sobi je 109 kn po osobi, a u šesterokrevetnoj sobi je 96 kn po osobi (uključuje 10% popusta za sudionike konferencije i boravišnu pristojbu). Više informacija o hostelu možete pronaći na fancyhostel.com.

Adresa: Poljicka 13a
Cijena: od 95 kn po osobi u šesterokrevetnoj sobi
Info: fancyhostel.com
Rezervacije: info@fancyhostel.com


Hostel Chic

chic

Hostel Chic nalazi se u samom centru Zagreba i raspolaže sa 3 dvokrevetne sobe sa privatnim kupaonicama, i 3 višekrevetne soba sa zajedničkim kupaonicama (dvije šesterokrevetne i jedna osmerokrevetna soba).

Za sudionike konferencije, cijena za višekrevetnu sobu je 80 kuna po osobi, a cijena za dvokrevetnu sobu 350 kuna po sobi. Više informacija o hostelu možete pronaći na www.hostel-chic.com.

Adresa: Pavla Hatza 10
Cijena: od 80 kn po osobi u višekrevetnoj sobi
Info: www.hostel-chic.com
Rezervacije: info@hostel-chic.com


Studio Kairos

Kairos

Prvi bed&breakfast Studio u Zagrebu otvoren je u srpnju 2012. godine u centru Zagreba u Vlaškoj ulici, a u rujnu ove godine pridružila mu se i druga lokacija u Palmotićevoj 13 koja je još bliža središtu grada. Obje lokacije su opremljene svime što vam je potrebno za ugodan i inspirirajući boravak i iznenadit će vas svojim dizajnom, uslugom, druželjubivim domaćinima i prije svega prijateljskom cijenom. U cijenu noćenja uključen je izdašan doručak i sav preostali komfor koji pružaju u potpunosti obnovljeni obiteljski stanovi – od udobnih kreveta s mekanom posteljinom, ručnika i sušila za kosu do interneta, klima uređaja i kabelske TV s više od 100 programa. Za sve sudionike konferencije osiguran je popust od 15% ili preciznije 170 kn po osobi u 4-krevetnoj sobi, 190 kn u 3-krevetnoj, 270 kn u dvokrevetnoj i 390 kn za jednokrevetnu sobu, sve s uključenim doručkom. Cijene vrijede samo za direktne rezervacije. Više informacija možete pronaći na www.studio-kairos.com.

Adresa: Vlaška 92 i Palmotićeva 13
Cijena: od 170 kn po osobi u četverokrevetnoj sobi
Info: www.studio-kairos.com
Rezervacije: info@studio-kairos.com

Organizatori

Code at Six Girl Geek Dinners Frontman HR KSET
FutureDEV HUJAK Hrvatska gospodarska komora Javascript Zagreb Python Hrvatska ZgPHP

Sponzori

Bitovi Adobe
Perpetuum Mobile Metronet Njuškalo DSL Platform Netgen Dobar kod Studio Revolucija iStudio Trikoder Trilix logIT Shoutem

Prati nas na društvenim mrežama

fb.com/webcampzg @webcampzg