11/10/2013

Postani volonter ili volonterka na WebCamp Zagreb

WebCamp Zagreb organiziramo uz pomoć sponzora, kako bi konferencija bila dostupna svima. Ipak, imamo ponešto logistike za koju se moramo pobrinuti kako bismo osigurali posjetiteljima da se osjećaju ugodno.

Zato smo osmislili volonterski program za sve vas koji se želite aktivno uključiti u on-site aktivnosti na konferenciji. Ovo je istovremeno idealna prilika za networking i stvaranje novih kontakata u industriji, jer ćete imati prilike upoznati se s članovima user grupa koje konferenciju organiziraju, posjetiteljima, ali i predavačima.

Idealno tražimo motivirane studente i studentice IT usmjerenja, apsolvente ili novozaposlene, koji se još nisu uključili u rad pojedinih user grupa, da se jave i na ovaj način aktiviraju u zajednici. No otvoreni smo i za sve ostale zainteresirane koji se žele uključiti i pripomoći da WebCamp ZG ispadne što bolji.

Ako te sve ovo motivira da nam se pridružiš u organizaciji (a što znači da nećeš moći sjediti i slušati baš sva predavanja), javi nam se putem forme za prijavu.

Organizatori

Code at Six Girl Geek Dinners Frontman HR KSET
FutureDEV HUJAK Hrvatska gospodarska komora Javascript Zagreb Python Hrvatska ZgPHP

Sponzori

Bitovi Adobe
Studio Revolucija Netgen logIT Trilix iStudio Trikoder Shoutem Njuškalo Dobar kod DSL Platform Metronet Perpetuum Mobile

Prati nas na društvenim mrežama

fb.com/webcampzg @webcampzg