karlo_smid

Karlo Šmid

Nakon dvanaest godina testiranja u Ericsson Nikoli Tesli, odlučio se otvoriti drugu hrvatsku tvrtku koja se bavi testiranjem softvera. Pokretač je okupljanja testera pod nazivom Zagreb STC, te je aktivno uključen u organizaciju Viaqa konferencije o testiranju softvera. Zanima ga sve u vezi testiranja softvera, pa redovno prati i primjenjuje zadnje trendove u toj grani IT industrije.

Alati i metodologije za bolju sigurnost Ruby on Rails aplikacija

Svi želimo brzo pretočiti našu super ideju u funkcionalnu web aplikaciju. Ruby on Rails framework nam u tome uvelike pomaže. Kako bi kvaliteta naše aplikacije bila zadovoljavajuća, osim samoga koda aplikacije, moramo pisati i testove koristeći TDD metodologiju. Rails nam u tome uvelike pomaže. A što je sa sigurnošću naše web aplikacije? U ovom predavanju ćemo predstaviti što nam Rails pruža "direktno iz kutije" u vezi sigurnosti, kao i dodatne alate koji našu aplikaciju u kratkom vremenu mogu učiniti puno sigurnijom.

Nivo predavanja: napredni

Organizatori

Code at Six Girl Geek Dinners Frontman HR KSET
FutureDEV HUJAK Hrvatska gospodarska komora Javascript Zagreb Python Hrvatska ZgPHP

Sponzori

Bitovi Adobe
Trikoder Njuškalo Netgen Perpetuum Mobile Dobar kod iStudio Metronet logIT Trilix Shoutem Studio Revolucija DSL Platform

Prati nas na društvenim mrežama

fb.com/webcampzg @webcampzg