06/06/2013

Krećemo s pripremama za WebCamp Zagreb 2013

Potaknuti uspjehom prošlogodišnje konferencije WebCamp Zagreb, koja je okupila više od 230 posjetitelja, odlučili smo i ove godine nastaviti s provjerenim konceptom. Posebnost konferencije WebCamp leži upravo u činjenici da ju je pokrenula zajednica stoga i ove godine očekujemo snažnu potporu web korisničkih grupa kako bismo vam mogli ponuditi još kvalitetniji program.

Organizacijskom timu se, uz developerske grupe Code@SixFrontmanHrFutureDEVHUJAKPython Hrvatska i ZgPHP, ove godine pridružujuJavascript Zagreb i Girl Geek Dinners Hrvatska, a na jesen se nadamo ponovno okupiti najbolje ljude iz Hrvatske i regije na jednom mjestu te potaknuti kvalitetniju razmjenu iskustva i povezivanje IT zajednice koja dijeli slične interese.

Datum: subota, 26. listopada 2013.
Lokacija: Hrvatska gospodarska komora, Nova cesta 7, Zagreb

U suradnji s partnerima i sponzorima radimo na tome da ulaz na konferenciju i ove godine bude 0 kn uz prethodnu rezervaciju, a fokus konferencije će i dalje biti na predstavljanju iskustva rada s raznim tehnologijama, metodologijom rada ili zanimljivim rješenjima nekog problema.

Želite li među prvima dobiti informacije o dostupnosti ulaznica i sadržaju konferencije? Ostavite nam svoju e-mail adresu.

Zainteresirani ste predavati na WebCampu? Prijaviti se možete putem naše WebCamp prijavnice za predavače. Krajnji rok za prijave je do 9.9. u 24h.

Organizatori

Code at Six Girl Geek Dinners Frontman HR KSET
FutureDEV HUJAK Hrvatska gospodarska komora Javascript Zagreb Python Hrvatska ZgPHP

Sponzori

Bitovi Adobe
Trikoder logIT DSL Platform Trilix iStudio Metronet Shoutem Dobar kod Njuškalo Perpetuum Mobile Netgen Studio Revolucija

Prati nas na društvenim mrežama

fb.com/webcampzg @webcampzg